Musiikki

Kulttuurijaos Juttutuvan Rytmihäiriöklubilla keskiviikkona 5.10.2011 klo 21

Juttutuvan Rytmihäiriöklubilla esiintyy Klima Kalima

Kalle Kalima - kitara
Oliver Potratz - kontrabasso
Oliver Sreide - lyömäsoittimet

Kalle Kalima - suomalainen kitaravirtuoosi - tutustui bändikumppaneihinsa muutettuaan Berliiniin. Molemmat ovat mestarillisia soittamaan omia instrumenttejaan.
Heistä kokemusta tuli kumppanusten musikaaliselle matkalle, joka on kestänyt jo kymmenen vuotta. He määrittelivät itse saundinsa ja kokeilevat jatkuvasti trionsa rajoja.
Akselilta Suomi - Berliini löytyy alkukantainen, villi, luova jazz. Musiikissa on Kaurismäläisiä tendenssejä, mutta se on samalla rytmistä ja provosoivaa kuten Berliinin kaupunki.
Uusin CD 'Loru' ilmestyi maalliskuussa 2010 nimekkäässä saksalaisessa Enja Recordsl evy-yhtiössä. Aikaisemmat CD:t 'Chasing Yellow' ja 'Helsinki on my mind' saivat kansainvälisesti erittäin hyvää kritiikkiä. Ne voittivat 'Uuden saksalaisen jazzpalkinnon' vuonna 2008.

Tiedossa on siis huippuluokan Jazz-ilta ja Tupa täyttyy takuuvarmasti. Tule siis ajoissa saadaksesi istumapaikan.

KM 23.9.2011


Kulttuurijaos Rytmihäiriöklubilla 13.4.2011 klo 21

Johanna Iivanainen Rytmihäiriöklubilla klo 21.

Kulttuurijaos siirtyy Ateneumin ARJEN SANKARIT-näyttelyn jälkeen maistelemaan MEHU-juomia ja sulattelemaan nähtyä näyttelyä ravintola Juttutupaan. Illan tummutessa lavalle astuu Johanna Iivanainen.
Johanna Iivanaisella on Suomen kaunein ääni. Sen herkkä voima ja uskomaton sävykkyys saa raavaan miehenkin nielaisemaan kahdesti ja hakemaan uuden tuopin.
Bändinä on maan mainio:
Mikko Iivanainen kitara
Susanna Hietala piano, laulu
Lasse Lindgren basso
Jaska Lukkarinen rummut

Jos et tule Ateneumiin, niin tule Juttutupaan ajoissa, niin mahdut istumaan.


KM 2.4.2011

Kulttuurijaos goes kapakka again - Seppo Lehtonen: Sattumien mies Juttutuvassa 23.9.2010

Kulttuurijaos goes Kapakka again > Juttutupaan torstaina 23.9.2010. Seppo Lehtonen laulaa Ilmari Niemisen sävetämät ja sanoittamat sielua raastavat laulu: ' Kiipesin puuhun nähdäkseni maailmaa. Faktat ja visiot sekoittuivat kuin aamu-usvaan. Veijari ja tosikko sulautuivat.
Laulut on tehty sydämellä, tahdon ja hulivililuonteen turvin, pilke silmäkulmassa, virne suupielessä ja joskus kyynel poskella. Nää laulut piirtää polkuni sarkaa. Nyt on laulun paikka '
- Ilmari Nieminen -

Tilaisuus alkaa klo 19, mutta kandee tulla paikalle hyvissä ajoin.


KM 15.9.2010

Kulttuurijaos goes Kapakka - Kuorojen kierros 19.8 Juttutuvassa

Koiton kuoro
Kuorojen kierros on maan suurimpia kuorotapahtumia. Kulttuurijaos goes Kapakka > Juttutupaan jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Varmista paikkasi tässä elokuun kulttuuritempauksessa saapumalla paikalle jo illansuussa.
Klo 20 aloittaa KYN > Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan naislaulajat
Klo 20.30 vuoprossa on Wiol > Wiipurilaisen osakunnan laulajat
Klo 21 Kullervo-kuoro
Klo 21.30 Siller > Suomen virolaisten sekakuoro
Klo 22 Gaykuoro out'n loud
Klo 22.30 Sokerina pohjalla Koiton kuoro


KM 14.8.2010

Kulttuurijaoksen Vapunvietto

Kulttuurijaoksen Vappu on aina ollut ns. 'Pitkä Vappu' . Nyt vapun vietto aloitetaan jo viikkoa ennen ja räväkästi. 'Hakaniemen klubilla' Juttutuvassa on meininkiä 23.4 klo 19.30 alkaen. Tule ajoissa ja varaa paikkasi tähän unohtumattomaan: Varaslähtö Vappuun !

KM 13.4.10