MEHUtietoa

Tervetuloa MEHU-maailmaan

Merihaan Urheilijat MEHU on aloittanut toimintansa 36vuotta sitten. Alussa toiminnassa oli mukana muutama kymmenen jäsentä ja toiminnan muotona oli lentopallo. MEHU syntyi kuitenkin suureen tarpeeseen. Aikuiselle väelle ei ollut tarjolla aikuisille sopivaa liikuntaa, jota ei harjoiteta otsa kurtussa. Muutaman vuoden kuluessa seurasta kehittyi monipuolinen kuntoseura, jonka jäsenmäärä on kasvanut ja saavuttanut lähes tuhannen rajan.

Seuran lajivalikoimassa on tänään mm.  petankki, keilaus, biljardi, golf, darts. Kesällä toimintaa harjoitetaan seuran hallinnassa olevalla Mustikkamaan mökillä ja talvella lajien toimintapaikoissa. Useimmissa lajeissa pyörii erilaiset sarjat, joiden lähtökohtana on, että kaikki halukkaat ja myös aloittelijat voivat niihin osallistua.

Valtiotieteen vanhassa tietokirjassa määritellään, että kilpailu syntyy siitä, kun useat samaan aikaan pyrkivät yhteiseen päämäärään kaikkien sitä kuitenkaan saavuttamatta. Tämmöistä kilpailua ei MEHUssa sen nykyisen historian aikana ole vielä havaittu. MEHUssa kilvoitellaan vain siitä kuka saavuttaa nopeimmin yhteisen MEHUisan päämäärän. 

Päämääränä on hyväksyä oma olotila , ja hyväksyä myös muiden vastaavaa olotila ja voida näin ehkä hieman paremmin esimerkiksi MEHUn riennoissa.
 

Seppo Lehtonen
puheenjohtaja

Vuoden Mehulainen. 2007-2016

 

2007 Kai Pääkkö

2008 Mikko Stylman

2009 Kari Mattila

2010 Kaisa Koskinen

2011 Leo Karlsson

2012 Seppo Lehtonen

2013 Pirjo Rosqvist

2014 Per-Erik Nelin

2015 Ilmari Nieminen

2016 Juhani Nieminen

TUL palkitsi MEHUn vuoden 1994 työpaikkaliikunnan edistäjänä.